Merken

 

Simone Mahler – Gelaatsverzorging

Uw gezicht lijdt elke dag onder agressies die te wijten zijn aan het milieu en het natuurlijke verouderingsproces. Om uw huid toe te laten haar soepelheid, stevigheid en glans te behouden, schrijft Simone MAHLER een aangepaste verzorging voor die wordt ondersteund met een volledig gamma van producten die zijn verrijkt met actieve bestanddelen ontwikkeld om de effecten van de professionele verzorging te verlengen.

Simone MAHLER is eerst en vooral het verhaal van een visionaire vrouw met een passie voor schoonheid die in 1946 haar eigen cosmeticamerk creëerde en op de markt bracht… Als een echte pionier in de moderne esthetica ontwikkelde ze een originele en gepersonaliseerde aanpak voor schoonheidsbehandelingen. Ze ontwikkelde en stelde methodes, producten en exclusieve behandelingen voor, om gewenste resultaten te garanderen.

Filosofie
“U bent uniek”
Verder wordt dit ondersteund door onze voortdurende persoonlijke aandacht voor advies veiligheid, effectiviteit en resultaat.

Een aanpak die tot doel heeft ieder de meest geschikte behandeling aan te bieden

Wat maakt MAHLER zo UNIEK?
Het maatschappelijk verantwoord merk Simone MAHLER promoot een systeem van hervulbare potjes om haar ecologische voetafdruk te beperken. Een middel voor alle vrouwen om te genieten van het beste van schoonheid aan betaalbare prijzen terwijl ze een goede daad verrichten voor onze planeet.

 

Pronails - Gelnagels

De oorsprong van het merk ProNails gaat terug tot meer dan 30 jaar geleden. In 1981 stichtte Catherine Claus het eerste Belgische productiebedrijf gespecialiseerd in het aanleveren van professionele nagelverzorgingsproducten. Sterk ondernemerschap en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide tot een leidende naam in de Europese nagelverzorgingsindustrie.

ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit. Onze partners zijn uitsluitend professionele schoonheids- en nagelstylistes. Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde ProNails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

ProNails betekent een perfecte match tussen Kwaliteit en Betrouwbaarheid aan de ene kant en Inspiratie en Plezier aan de andere kant. Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren & trends.

Het merk ProNails is een synthese van individuele schoonheid en samenwerking met professionals. Door voortdurende ontwikkeling, streeft ProNails er naar om de nieuwe wereldleider te worden als merk in hand- en voetverzorging, met uitgebreide, diverse en luxe productlijnen voor hand-, nagel- en voetverzorging.
Pronails is de perfecte match tussen kwaliteit en betrouwbaarheid enerzijds en passie en plezier anderzijds.
Kwaliteit en schoonheid gaan hier hand in hand.
Modekleuren en -trends worden steeds van vandaag en morgen op de voet opgevolgd.